Valheiden meri

Runoilija Meriser

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.12.2011
Viimeksi paikalla: 16.6.2021 2:24

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Ruska on kuin rakkaus,mitä punaisemmaksi se tulee,sitä enemmän sitä rakastaa <3
 

Silloin joskus.. Joskus kun kaikki oli hyvin.. Silloin kun rakastuin.. Silloin kun et valehdellut.. Tunsin kaiken olevan hyvin.. Tunsin rakkauden.. Silloin.. Sen pienen hetken.. Mutta sitten tulivat valheet..Valheet jotka repivät sydäntäni kuin hyeenat haaskaa.. Silloin.. Silloin tajusin sen.. Olit valehdellut aina.. Silloin.. Ja nyt.. Nyt nielen tuskani.. Ja esitän.. Esitän kaiken olevan hyvin.. Vaikka tiedän.. Tiedän etten pysty enää.. Siivet revittynä yritän.. Yritän päästä tästä valheiden valtamerestä, jonka pohjalle kaikki tämä rakennettiin.. Happea haukkoen pääsen pinnalle.. Pinnalle.. Vain hetkeksi.. Sillä lopulta kaikki sortuu takaisin pohjalle..

Selite: 
Sain juuri tietää kihlattuni valehdelleen minulle koko ajan..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot