Tunnetta tunteesta

Runoilija owlflight

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ Parikymppinen nuori nainen kirjoittelee omaksi ilokseen.

♥ Uskoa itseensä
jotta voi uskoa toiseen
vaatii rohkeutta astua
askeleita eteenpäin
nousta routaiset portaat
tietämättä etukäteen
liukastuuko vai säilyttääkö tasapainon
mutta kuin pakkas säässäkin
voi kengänpohjiin niitit asentaa
niin sielullekin voi suojan rakentaa
joka estää horjumasta
kaatumasta kohti mustaa ilman että toinen ehtii
kiinni tarttumaan. ~Owlflight
 

Rakkautta rakkaudesta
Suudelmia suudelmista
enkä ilman voimakasta tunnetta
tuosta sydämen muotoisesta,
voisi suostua elämään
pienintäkään hetkeä yksin

kuiskaus yössä

Jos annat mahdollisuuden
annan sille siivet valkeat, lentokykyiset.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot