Aina oleva...

Runoilija Mystis

Tulen luoksesi kyllä
vaikka tiedän tulevani
kyykäärmeitten pesään

Jalalla tilaa tehden

Otan paikkani
sen mikä minun on

Aina oleva

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut