Hitonhitonhitto...

Runoilija Mystis

Joskus ei mikään suju
ei niinku pelitä
eikä skulaa

Toisinaan taas

Ihan kaikki

Menee

P
i
e
l
e
e
n

Selite: 
Viisainta vissiin on mennä nukkumaan =)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot