hyvä elää topi - sydämessä kolo - aiwan omalle armahalle

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


vastaus tuli

kuin faksi taivahainen

en osta enää

huoltakaan kantamatta

mitään ulkomaisilta


ilmaiseksihan

taivaalta on ennenkin

lahjat jaettu

tai ainakin rahatta

tarkennustakin varten




 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=vJFB8wqIG2s
oletus
Kategoria: