hepan harjan huollosta - vastuuta jaossa työpäläisten tavoin

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




bongattuna jo

ennen valkenemista

väri rannalla

taivaankin samoin tavoin

kutsutuille kuuluvan


vaan kuka mahtaa

huolta pitäin omistaan

niinä päivinä

jolloin tolloin touhuja

täytyy kaita kotoa


käsin ikkunain

pesu käypi parhaiten

vanhempain lailla-

pintajännityksestä

tenuttaen selviten


vaan kelle kuuluu

porkkanan raastelusta

kuuluva ääni?

Jälkipolville tuota

lie vaikea selittää...



Keittiöstänsä

kapellimestarimme

kuulijoillensa

kuuluttaa kuulumiset

kuinka kullekin kuuluu



Päälliköiden

puhutteluja

pidetty ennenkin

ilman sisäpuhelimia

omalle väelle



Savotoilla

elämän luukun

auetessa

syötiin sovussa

sähköttäkin


 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=M9GDik7_uJU
oletus
Kategoria: