nimittäjää osoittavan tekijän näkemys kokemuksesta

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 12:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 





Jos päälliköksi itseään nimittäin

ain osoittelee mieltänsä kimittäin

ei puutteestaan taidakkaan sanoa

tunteissansa elämän janoa

vain itse sitä itseltään pimittäin.


 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=Nn7Az-FhP3I
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan huippukekseliäs nimi upealla runollasi ja notkein riimein!!!
Hyvin keksitty jälleen, video näyttää konkreettisen version <3 
hauskasti riimitelty syvällinen miete.

Sivut