Maailmalla

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Valokuva vei sinut kauas
kauemmaksi kuin ehkä uskoinkaan

Valtameri on todella välissä
kolahti nyt tähän tajuntaan

Kilometrejä en viitsi edes laskea
niitä on niin paljon liikaa
Lasken tunteja paluuseesi
ne kuitenkin vähenee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Veikeä ja valmis.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot