Syntinen palo

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Lupasin itselleni että opin
annoin jopa aikaa siihen
sekuntteja enemmän kelloon
Uskoin lopulta siihen harhaan itsekin
kunnes kulissi kaatui ryminällä

Olen minä onnellinen ja tyytyväinenkin
en sitä yritäkkään kieltää
syliisi on helppo tulla
sisälläin kuitenkin tyhjää

Jos lähtö luotasi tuntuu oikeelta 
miksi se sattuu näin paljon
ahdistaa suunnattomasti

Totuinko siihen että voi vain olla
olematta oikeasti
sekö on sitä oikeata rakkautta

Miksen voi tuntea kuten sinä
janota yhtä palavasti
kuin tulivuori purkautuessaan
miksen vaan voi

Tunnetta ei opi
tavan voi
tapa tappaa
tunteet ei

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällistä mietettä rakkauden kantavuudesta, tavasta kait monet ovat yhdessä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot