Tunnevamma

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Kosketuksestasi nautin
kanssasi vietetty aika
on nautinnollista
Rinnallasi kävelen
mutten koske

Pakkopullaa siitä ei saa
olenko siis vai silti "rikollinen"
tutkiessani tunteitani
aiheutanko siis vain harhakuvaa
kun tiedät etten tunne kuten sinä

Olen tunnistanut siitä

puuttuvan
janotun intohimon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot