Kouluttava koukuttaja

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Miten oppia siihen ettei saa
kaikkea haluamaansa
ja varsinkaan heti

Olen niin tottunut siihen
lankoja pidelleenä oppinut
ohjailemaan toimintoja suuntaan
oikeaan vai tahtomaani

Nyt istun organisoidusti jäähyaitiossa
en pysty mitenkään vaikuttamaan
ainoastaan odottamaan
tämä syö ja kovaa

Onko elämällä koulinta koulu
myös meille tahtoihmisille
Olenko rangaistustani istumassa
maanpinnalle tipahtamassa
tahtoihminen..... rakastumassa

Odotan kiltisti yhä
kyllä tätä jo jatkunutkin on
kuukautta liian monta
miten minusta tuli tällainen
taipuvainen, olet pirun hyvä koukuttamaan

Jäähyni lopetin jo kerran
lähdin haikailemaan maailman tuuliin
Siinä sä taas oot, tulit takasin koukuttamaan
Sotket maailmankuvani, aivan kaikkeni

Piru että sä oot hyvä tuossa
löysin itseni taas jäähyaitiosta
tunteellisuus vie päätökseen
suutele, ota ja omista 
edes joku noista
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot