Todellinen syy

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 21.5.2024 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Syvälle sattui
pelkokin hetkittäin asui
ettet ymmärrä minua

Paljon suoria
satuttaviakin sanoja
raskasta itsetutkintaa
hetkittäin julmaa hiljaisuutta
pakotettua sellaista

19 pitkääkin pidempää päivää
etsit vastausta tekooni
kun vihdoin kerroit ymmärtäneesi
sait tilaisuuden selittää

Halusin kuulla sen sinulta
en omasta suustani
rakkauskaan ei riitä poistamaan
aiemmin aiheutettua ongelmaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot