Uskon puute

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Toivoisin olevani enkeli
silloin luoksesi pääsisin
halaamaan vain hetkeksi

palatakseni

vahvempana kuin lähtiessäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kumpa tuo olisikin mahdollista... enkelinä kaivatun luokse päästä...
silloin saisi niin monta sanomatonta sanaa sanoa...

Kumpa tuo olisikin mahdollista... enkelinä kaivatun luokse päästä...
silloin saisi niin monta sanomatonta sanaa sanoa...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot