Kuoriutuminen

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2024 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Kuin kevätaurinko
hehkuu sisällä lämpö
lumisadekin sulaa iholla

Hilpeää hyvänolon tunnetta
tietoisuutta jokaisessa askeleessa
ei haittaa sade hentoinen
olen kuin perhonen

Olen löytänyt siipeni kantavuuden
pyörin hyörin pitkin katua
hymyilen vastaantulijoille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot