Sisänen kylmyys

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Pelkään elää tässä hetkessä
haluaisin olla ulkona itsestäni

näkisin itseni muiden silmin
sinunkin jota niin suuresti jumaloin

Kylmä tuuli puhaltaa läpi sydämen
palelen ilman sinun lämpöäsi

en tiedä avasitko sydämeni oven

Selite: 
Pelkään satuttaneeni häntä jota rakastan...
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista
herkkää...

Rehellistä, pelkoa olla alastomana rakkaan edessä. Voimakas tunne.

kaunis ja vetoisa....hyvä

Jos olisin yhtään herkemmässä tilassa, itkisin.
Menee lemppareihin, enempään ei mulla sanat nyt riitä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot