Posket

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2024 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Hymy kasvoillaan
hymykuopat poskillaan

Karhea farkkukangas pakaroissan
silkki hyväilee ihoa

elämä on ihanaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oho jopas jotakin.. Näkee siulun silmin ;) siellä se on

Niin onkin ihanaa,kun oivaltaa sanoa lyhyesti.Kiitos!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot