kun täytyy alkaa elämään
elämä on tuhansien nimikkeiden lähikauppa
elämä on lukuisat nimet talojen ovissa
elämä on kynän jälki aikakauden lehdillä
elämä on kohtaamattomat ilmeet maailman pisteissä
elämä on uhanalaiset kasvit ja eläimet
elämä on itkevien äitien ja isien
elämä on mielikuvitus lentävien lapsien
elämä on sairausvaihtoehdot
elämä on vesisateen painamat lumihiutaleen jäljet
elämä on yön jälkeen
jokainen väri aamussa
kun täytyy.
21.3.2019 © HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut