-nuo luottopelastajat
-tuo järkevä vaate vauvoista vaariin
-vaikka sementtiä satelisi rakentajan laariin
-syksyvaatteenakin mainiot satoa korjates
-pilkkiessä oikein lämpöiset ja
-vaunuissa talvella lapsilla lämpöset
-tämmöisiä tänään
-ei kait sitten muuta
-syksyn ruskalehtiä odotellessa
-siiliä joka köllöttelee lehti kasassa
-ja kuorsaa sydämmensä kyllyydestä!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
-minttuteetä ja syyssateita odotellessa, silloin on mukavat polttaa ehkä tuikkuja tai
kynttilöitä myös?
Sivut