Mielesi kirosanat

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Viha, katkeruus,
ahdistus, 
mielesi kirosanat. 
Sylje ne ulos, 
huuda ne vasten niiden kasvoja,
joiden vuoksi elät elämääsi
kahlittuna.
Henkisesti vangittuna, 
onnettomana, 
sieluttomana. 
Riko sun irstas kulissisi, 
hakkaa se pieniksi palasiksi
ja heitä se maan syvimpiin
uumeniin. 
Anna itsellesi lupa
jälleen hengittää, 
olla onnellinen. 
Lupa löytää itsesi uudelleen
ja olla vapaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, täytyy antaa vapaus myös itselleen, sitten kun sen aika on <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot