Spoonfield

Runoilija MariaBee

kuin usva,
kulki unessakahlaaja

        nukkuvan nummen suojissa
            tulvahdus tuonpuoleisista,
               tavoittamattomista tuulista,
                  laaksoa laajemmista kaarista

laski ankkurinsa
sydämeni suojaan
       
                   taivutti toisilleen tatuoituja 
                sieluja, suudelmin lävisti,
            huokaili kauniita sanoja,
        lantiolla lupaus levottomista unista


helmeili 
aamussa

            hiustensa kosketus kaulalla
                pehmein piirroin pisaroi 
                     kaipaus


pieni kuolema
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onhan tämäkin todella kaunis teksti. Sen luontokuvaus minua viehättää. Havainto uudesta lintulajistakin: unessakahlaaja!
Hienon hallitusti kuvailet hallitsematonta, kuin utupilvvi syntyvän jääkiteen luovuttaen,
Tulee niin mystinen tunnelma en tiedä haitko,
Upeaa luettavaa, taiten tehty :)
Hyvin sävähdyttävästi kuvailtu.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot