Adagio

Runoilija MariaBee

Alaston on aava,
aamussa aukeaa alttoon

  hiljaa huojuu meriheinä,
    väreilee vaieten vesi, 
             jo viilennyt

lohtua
laskee valkea laava,
laineille laulaa palttoon

     jää pinnalle pisarat 
       soi suru säveleinä
                  taittuu 

      tuuli, on tyyntynyt. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin soljuvaa kerrontaa, tämän lukeminen rauhoittaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot