Sonja Ponteze on syötävä

Runoilija karusak

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 27.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lihansyöjäkasvin idea itää
idusta mielen nivusta nielen
kummun ja kielen
amottava ansa
sulattele sitä
liut vielä lisää
perinne kannibaalin
sieluasi vaalin vaadin
porottaa hapot
korventaa kuka korjaa
toivo että puhun myös norjaa

Selite: 
Kategoria: