Vuodet vierii

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

aikamoisin askelin
käy aika eteenpäin

kasvoillansa aurinko
ei katso taaksepäin

laahus viistää takanaan
jälkeen jättää varjon

koittaa kukin vuorollaan
liepehissä roikkumaan


katoavaista on voima
aikansa kullakin

kerran ote irtoaa

ajan vanaan
kaikk' haihtuu, katoaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot