Pieni vihreä mies

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

vesi, tuo elämän ehto

on lahjaksi saatu

kiertoa ikuista taivaasta maahan,

puroista meriin



siitäpä elämisen laatu

ilman ei keiku kehto

ei kypsy vilja

kuki ei lehto



vesi, elämän eliksiiri

ei sitä ilman

valas, ei hiiri



niin, tässäpä istun rantakivellä

varpaitani liotan ja mietin



lahjan saimme perinnöksi

mitähän saavat lapsemme

Selite: 
maailman vesipäivä 22.3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot