Miksi

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

Elomme virtana kulkee
Kohtalon kivet matkalla kolhii
Pyörteitä, kuohuja
Voisinpa uida vastavirtaan
Palata ajassa takaisin
Korjata kaikki virheet
Miksi omatunto kulkee perässä
Miksei se voisi kulkea edellä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä kyllä

Hyvä koskettava runo. Pidän lopetuksesta. Se on hienosti ilmaistu.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot