Historiaa

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 
Mitä olenkaan hukannut
taskuistani tiputtanut

sen joku kait aikanaan löytää

ihastuu
ihmettelee
suuresti hämmästelee

minulle ropo
tai arkinen esine

vaan hänelle

suuri löytö
arkeologinen aarre
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisen romu voi olla toiselle kultaakin kalliimpaa.
Tykkään tästä ajatuksesta - ja runosta
Vivahteita tässä eri suuntiin. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot