Surullista

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

Kasvot peilissä
katse tulevaisuudessa

ei, sellaista ei ole
vain näkymä menneestä
eletystä elämästä, vietetystä ajasta
useinmiten korkki auki
vaikka olisi pitänyt olla pelikengät jalassa
mutta useinmiten olutteltassa, katsomossa

päässä ajatuksia
elämää suuremmista asioista

miksi parta kasvaa, tukka ei
mitä ruokaa illaksi...
siis juomaa
mitä tekisin eläkkeellä
siis mitä..
mistä näitä hulluja ajatuksia tulee

riittää kun tietää mitä illalla tekee
ja aamulla ei enää muista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot