Luukku 10

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

Jää jäljet hankeen pihamaan
ja kasvot painuu ikkunaan
kuuluu hento koputus
kuka on tuo outo mies

leikkikaluineen
pitkine partoineen

seisoo sauva kädessään
vartoo pirttiin hämärään
tuntenut kai tuoksun piparin
punaisessa nenässään

vaan ethän äijää sisään päästä
on aikaa vielä jouluun
ja ukko tosi surkea
joutais kuntokouluun

siis piparia, torttua
hetki vielä säästä
kahden viikon kuluttua
saat ukon parhaasta päästä

Selite: 
terveisin oikea Joulupukki :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot