Ystäväni läheiseni

Runoilija Tutor

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Attraction is not a choice
 

Käärme!
Myrkkysi minuun pistit!
Minä, ihmisen poika
ristillä naulattuna.
Ja sinä, saatanani, kiduttajani
tarjoat minulle maljan
huomaavaisuutesi on valhe
viinisi täynnä sappea
minä, sinisilmäinen,
sen vastaan pakotettuna otan

Enkö ole jo kärsinyt tarpeeksi?
Miksi minua kiusaat?
Tätä myrkkyä
et ikinä pysty imemään pois

Selite: 
Minä voitin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot