Rakkaus

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Kaksi sanaa
joita kukaan
ei minulta ole kuullut

kukaan ei vierelläni
niin kauaa ole ollut
että sen varmaksi
olisin tuntenut

miettinyt viime aikoina
mitä sen voima
voi itselleni tehdä

onko tämä tunne
sisälläni jo sitä

ja mistä sen vuoksi
olisi luovuttava
osattava ehkä
päästää irti

pelkään

sen olevan sinä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi on puhutteleva ja ..rohkea.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut