Tuletkohan Sinä tänään jo kotiin

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

"This girl is on fire" Alicia laulaa
ja taas kevään kynnyksellä
minusta tuntuu siltä
kuin olisin tuo tyttö

tulessa

sinusta
yhä uudelleen

sillä sinä kosketat minua
syvälle
annat tunteita
joita haluan tuntea

sinä saat minut hehkumaan
vain olemalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tunnetta, hieno runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut