Kavereit varmaa aina

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Kymmene vuotta siitä,
ku puhuin sulle ekan kerran.
Tuntui,
et oltiin heti kavereita.
Toit mut treffipaikalt kotiin,
ja kyl mä tiesin,
ettei se ollu vika ja mä
ehdin olla se rohkeempi.

En vaan osannu oikein enää,
ilman sua täs elämässä.
Kukaan ei ollu vaikuttanu
niin paljon,
eikä kukaan sen jälkeen.
Rakastin kai sua, 
jo sillon ihan heti.
Olin varmaa rakastanu, 
nii, varmaa aina.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä se rakkaus iskee aivan odottamatta

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot