Miksi juuri Sinä meistä kaikista

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Olen itkeä
silmissäni tuntuu
sydämeni pieni kipu

ikävä sinua jo
vaikka olet vielä täällä

muutaman hetken

sukellan vähän lujempaa
kainalosi lämpöön

sinun sydämesi on minulle
niin tavattoman kaunis
ettet varmaan käsitä
miten paljon sinua

minä rakastankaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa tunnetta, kaunis rakkausruno

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut