Sinä löydät aina ne värisevät kaarteeni

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Minä kovasti tykkään siitä
kun saan maata sylissäsi
ja suukotellen hellit niskaani

viimeksi kikatin taas liikaa
pieni lasillinen nousi heti päähän
tai sitten sinä ja tunne kaikesta

ja minä aina rakastan niin
sitä ihan kaikkea

Selite: 
onneksi sinäkin...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut