Sinä suutelet minut taivaalle

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Tässä minä haluan olla,
näin lähellä sinua.
Tässä,
minä osaan olla.

Tässä rakastelemassa sinua,
minä täytyn,
pakahdun sinusta.
Tunnen oman kotini,
sinun sylisi, suukkosi.

Tässä,
toisiamme vasten,
minä rakastan olla.
oletus

Kommentit

Kunpa jokaisella olisi elämänsä aikana edes yksi, jota rakastaa <3 
Otsikko antaa, runo jatkaa ja lukija kiittää runoilijaa!
Ihana : ) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut