Jellonan pehmoiset karvat ihon alla

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Olisko taas aika
kertoilla jellonasta
miten pörröinen turkki
sillä on sisällä
semmonen ihana
jota paijata
rakastaa enemmän kuin mitään

ja uskoa siihen
miten yksinäiset illat kääntyvät
sen lähellä

aina yhteisiksi

Selite: 
mun jellonalla tuo karvoitus vähäinen, niin siksi tykkään, että ne jellonan karvat on siellä lämpösen ja pehmeän ihon alla...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ihania nää jellonarunot

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut