Tule niin lähelle että meitä on enää vain yksi

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Pidät minusta lujaa kiinni
vielä lujempaa
niin pehmeästi kuitenkin
jotta voin lentää
kanssasi rakastaa

pidän sinusta lujaa kiinni
suudelmat kietovat
yhä tiukempaan
ja tämä tunne saa
minut sisältäni huutamaan

haluamaan

enemmän

enemmän

vielä enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tunnetta runossasi

hieno tunne runollasi.. hyvä :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot