Halua antaa kaikki

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Sormieni alla
lämpöisä ihosi
tuntuu auringolta

tuhansilta meren laineilta
jotka omikseni kulkea

sinäkin haluat sitä
tuntea toisen kokonaan
ihan lähellä

tuntea halutuksi

rakastaa ehkä enemmän
kuin koskaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tuollaistahan se parhaimmillaan on, monta hetkeä mieleen tuo ja se kai näiden runojen tarkoitus onkin, muistoja ja ajatuksiä herättää

Kaunista, kaunista sinua

Lämmin ja aistillinen on upea runosi.

Kaunis rakkausruno!.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut