Rakastella 15

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Minä rakastan,
kun olet lähellä,
kiinni minussa,
ihosi vasten ihoani.
Minä rakastan,
kun liikkeesi kohtaa liikkeeni,
kun sydämesi lyö
vasten sydäntäni.
Minä rakastan,
kun huuleni löytävät sinut,
sinun omasi minut.
Minä rakastan,
kun olet minussa,
minä sinussa ja on
vain yksi meitä.
oletus

Kommentit

Muistan tämän syvän hehekuvan rakkauden

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot