Koska Sinä olet lämmin

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Syksyn tummat, roihuavat tulet
ovat tulossa
iltansa pimenemässä otollisiksi

mutta vielä
tämä vadelmainen kesä viipyy
enkä halua luopua

pidä sylissäsi niin lujasti, kulta

rakasta syksy kauemmaksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

varsinkin tuo loppu osui ja upposi minuun..hyvä!

Vahva on runosi sanoma, jospa ihmine voisikin toteuttaa tuon

Rakkautta ja lämpöä sitä on kesä ja sitä tarjoaa rakkaan syli.. Hieno teksti

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut