Rakasta minulle koti

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Joskus vieläkin etsin omaa paikkaa
peläten etten löydä
mutta kosketuksessa meidän kahden
on syvin
äärimmäisin tunne

jos sen voisi mitenkään kuvailla paremmin
sanoisin

sylissäsi minä tiedän

kielesi
sormiesi leikkiessä selälläni
kohdassa jonka sinä
vain tiedät

tunnet

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sensuellia tunnelmaa epävarmuuden keskellä, kaunista

Sensuellia tunnelmaa epävarmuuden keskellä, kaunista

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut