ajan purppuroimaa

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
579
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 8.5.2024 9:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
niin kuuluu äänesi
kuin ruohon napsahdus
anturan alla

niin näkyy vartesi 
kuin aamuauringon häivähdys
koivukujan lomitse

niin tuntuu ihosi
kuin tiheänukkainen sametti
sileänpehmeästi
-
niin olivat taivas ja maa erottamattomat
ja meri tipahti kallioilta syvänteisiin
auringonhelo loppumaton
ja kuu - sen lumoon hukuttauduimme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, elämässä on paljon ihmeellisiä ja ihania asioita <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot