kuin minä sinulle

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
577
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
yhtä monta totuutta
kuin on tulkitsijaa
yhtä monta valhetta
kuin on tuomitsijaa
yhtä monta rakkautta
kuin on ystävää

kuin sinä minulle, minä hänelle

loputon virta
katkeamaton ketju -
ihmisyyden koko kuva
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, ollaan toinen toisillemme hyviä, kuin kultajyviä <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot