eilentänäänhuomenna

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 15:18

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Mitä elämä on?

Turhia murheita,
suurta vastuuta siitä
mistä ei ymmärrä

Tunteiden vuoristorataa,
tahdotonta tahdonvoimaa
maan vetovoima ohjaa
mua kohti pohjaa

Ymmärrystä,
yrittämistä
ei mihinkään
missään

Olemista vain
ihan ihmeissään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitäpä sitä, sanottu jo on: Elämä on.
Pidän runostasi!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot