kiitti

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 23:16

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Kauas karkaa kaipuu,
sammuu tähti viimeinen
On elo kevyttä päällä pilvien
Miksi kävin siellä, koska kuulun tänne
olinko muka ystävänne?
Oliko muka hyvä olla,
kun kaikkien mielestä täysi nolla
Ihminen mielensä vankina,
sitä tahdo ei ymmärtää,
ajatus musta pään ympäri pyöräyttää
Vie sinut kohti pilvenreunamaa
sieltä kevyempi on unelmiaan seurata

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot