Nimetön

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Toivomus herkkyydestä,
tuo matka menneisyyteen

En hetkeäkään onnellinen
täällä saata olla

Kuitenkin taas,
päivät matkaa painollaan

Saa uudet värit,
sivut jo niin kellastuneet

Laskien liekkien mereen,
uneen pitkäjänteiseen,
tulen mukana tuonpuoleiseen

Tuuli liekin viimeisen
lopulta sammuttaa

Muuttaa materiaalin, sivut elämäni
yhdeksi henkäykseksi

Mukaan viimeiselle matkalleen
ikuisuuteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ollappa hetki nykyisyydessä sellaisena kuin on, liian raskasta ja vaikeaa....

Suurta kerrontaa, pidin kovasti.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut