Mennyt

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Rakas ystävä, miksi askel painaa
ei kaikkea tarvitse jaksaa aina
Ei asiaa sen kummempaa,
joka ajatuksen ja silmät sumentaa
Ei hautoa sisällä pienen pään, aina usko lähimpään
se tuo lisää uskoa elämään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hieno runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut