kukka

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 11.6.2024 19:50

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Ajatus kaunis, mieli hellä
pidän sinua kuin kukkaa kämmenellä
Kukka kuihtuu, ajatus karkaa,
tunteellinen elämä liian arkaa
Rasitus elämän liian raskas lie,
syksyinen pitkä yksinäinen tie?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut