Nimetön

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Sydän kova, puusta veistetty
Painetta sen niin kauan kestetty
Estäen tunteenjuoksun, mieli pakenee
Ajatukset kirkkaat silmissä sakenee
Edes laseista siihen ei apua saa,
Mieli tahtoo parempaa,
sitä ei saa saastuttaa
ettei lähde alta maa
se saattaa satuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut