Tuska

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Rakastan mikä siinä mättää
jos tahdon vain tarjota sulle mun kättä
sä torjut mut sanot mene pois sun kosketustas tahdo en,
menen pois ja tunteitani ikuisesti pakenen
Osaa en mä omaa mieltäni hallitse en,
koitan mut mitään kahlitsemalla etene en
Rakkaus sinua kohtaan pysyy aitona ja aina,
vaikka mua kaikki maaliset tuskat vaan painaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut